Μοντέρνο τμήμα

Κώστας Δημητρίου, Drums

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα στις 15 Δεκεμβρίου 1976. Άρχισε να ασχολείται με τα drums στην ηλικία των δεκατεσσάρων ετών και ανάμεσα στους καθηγητές του ήταν αρχικά οι Τάκης Χελιώτης, Τάκης Μπάρμπας, Νίκος Τουλιάτος και Αλβέρτος Παναγιωτόπουλος. Το 2005 παρακολούθησε το Encore Program της σχολής Musicians Institute (M.I.) στο Los Angeles, California και το 2010 το Πρόγραμμα στη Σχολή Drummers Collective, New York.

Διαβάστε περισσότερα…

Λεωνίδας Αθανασίου, Drums

Γεννημένος το 1987 στην Άρτα , ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από τα δέκα του. Ζει και εργάζεται στα Ιωάννινα.
Έχει διδαχτεί τύμπανα από τους Νίκο Φούντογλου, Κώστα Χασακή, Κώστα Δημητρίου και έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων από καταξιωμένους drummers.

Διαβάστε περισσότερα…

Αδάμ Σωτηρόπουλος, Ηλεκτρική Κιθάρα

Ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές του σε ηλικία 13 ετών, κάνοντας μαθήματα κλασικής κιθάρας.

Στην ηλικία των 17 ετών οι ανησυχίες του για τη μοντέρνα ροκ σκηνή της εποχής τον οδήγησαν να ασχοληθεί με την ηλεκτρική κιθάρα. Αρχικά ξεκίνησε ως αυτοδίδακτος και στη συνέχεια κάνοντας μαθήματα με τον συνθέτη – κιθαρίστα Γιώργο Κοκκώνη.

Διαβάστε περισσότερα…

Κώστας Κωσταδήμας, ηλεκτρική κιθάρα

Ο Κώστας Κωσταδήμας γεννήθηκε το 1987 στα Ιωάννινα. Ξεκίνησε να ασχολείται με την κλασική κιθάρα στα 10 του χρόνια παρακολουθώντας μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων.

Διαβάστε περισσότερα…

Βασίλης Λαγδάς, ηλεκτρική κιθάρα

Ο Βασίλης Λαγδάς, γεννημένος στην Αθήνα, σπούδασε ηλεκτρική κιθάρα, θεωρία – αρμονία και ear training στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας Ιωαννίνων και Αθήνας με καθηγητές τον Αδάμ Σωτηρόπουλο, Κωσταντίνο Μπαλταζάνη, Βαγγέλη Μπουλουχτσή και τον Γιάννη Αρζιμάνογλου.

Διαβάστε περισσότερα…

Βούλγαρης Παναγιώτης, keyboards

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές στην Αθήνα το 1978 με καθηγητές την Κ. Παπαδάκου και Α. Γεωργάκη (πτυχίο πιάνου, δίπλωμα αρμονίου) και σπουδές ανώτερων θεωρητικών το 1988 με καθηγητές τον Ε. Χριστέλη, Ι. Καστρινό, Κ. Βαρότση και Ι. Παπαδάτο (πτυχίο αρμονίας, αντίστιξης, φούγκας και δίπλωμα σύνθεσης).

Διαβάστε περισσότερα…

Δημήτρης Νίκας, Jazz Πιάνο

Ο Δημήτρης Νίκας γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1979. Σπούδασε Μουσικολογία στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο κλασικό πιάνο στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα…

Χριστόδουλος Σιούτης, vocal coach

Ο Χριστόδουλος Σιούτης γεννήθηκε στα Ιωάννινα τις 5 Μαρτίου το 1983. Από την ηλικία των 8, υπό την καθοδήγηση του παππού του Ιεροψάλτου Λαζάρου Ντάγκα άρχισε την τριβή με την Βυζαντινή μουσική στον Ι.Ν. Σωτήρως Μάζιας.

Διαβάστε περισσότερα…

Μαρία Σακκά, θεωρητικά – εργαστήρια – ειδική αγωγή

Η Μαρία Σακκά γεννήθηκε στη Σόφια Βουλγαρίας και μεγάλωσε στα Γιάννενα. Ασχολήθηκε από πολύ μικρή με τη μουσική κάνοντας μαθήματα βιολιού και ύστερα φλάουτου.

Διαβάστε περισσότερα…

Βαγγέλης Μπουλουχτσής, Jazz Θεωρια-Αρμονια, Rythm Section Workshops

Γεννήθηκε το 1961 στα Ιωάννινα, όπου και δραστηριοποιείται μουσικά από το 1975.

Κατ’ επάγγελμα μουσικός από το 1978.

Υπήρξε ιδρυτικό και ενεργό μέλος σημαντικών σχημάτων της εγχώριας σκηνής, καλύπτοντας δισκογραφικά και συναυλιακά, ένα ευρύ πεδίο μουσικών ιδιωμάτων, από τα rock, blues και jazz styles, μέχρι την dark folk, ambient, experimental, electronica, kraut rock, psychedelic, trip hop κ.α..

Διαβάστε περισσότερα…

Αγνή Δασκάλου, Junior Live Playing Workshops

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1998. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο τμήμα Πλαστικών Τεχνών/Καλών Τεχνών. Είναι απόφοιτη του 7ου Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων.

Διαβάστε περισσότερα…

Κλασικό τμήμα

Λαμπρινή Πρεβεζιάνου, πιάνο

Η Πρεβεζιάνου Λαμπρινή προέρχεται από μουσική οικογένεια. Πήρε τα πρώτα μαθήματα πιάνου σε μικρή ηλικία από τη μητέρα της, Πρεβεζιάνου Ειρήνη.. Πήρε το 1ο βραβείο στους μαθητικούς διαγωνισμούς στην Περιφέρεια Ηπείρου και Έπαινο Πανελληνίως για δύο συνεχόμενες χρονιές σε ηλικία 11 και 12 ετών στην κατηγορία ανώτερου επιπέδου.

Διαβάστε περισσότερα…

Γιώργος Νάκης, κλασική κιθάρα

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Σπούδασε κλασική κιθάρα (Πτυχίο Κιθάρας με άριστα από το Ελληνικό Ωδείο Αθηνών και Διπλώματος Κιθάρας με τον ίδιο βαθμό από το Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων), θεωρητικά μουσικής (Πτυχίο Ωδικής από το Ελληνικό Ωδείο Αθηνών) και Επιστήμες της Αγωγής (Πτυχίο Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο).

Διαβάστε περισσότερα…

Άννα – Μαρία Γεωργίου, κιθάρα, θεωρητικά

Η Άννα-Μαρία Γεωργίου, γεννήθηκε στα Ιωάννινα και μεγάλωσε στην Ηγουμενίτσα. Σπούδασε σύνθεση με τον Ιωσήφ Παπαδάτο και κλασική κιθάρα με τον Δημήτρη Κασφίκη, καθώς και στο τμήμα μουσικοκινητικής του Ωδείου Όπερα με καθηγήτρια την Αγλαία Κόκκιου.

Διαβάστε περισσότερα…

Άγγελος Αντώνογλου, κλαρινέτο

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1979 κ ξεκίνησε να σπουδάζει κλαρινέτο σε ηλικία 8 ετών, μετά το 1997 συνέχισε τις σπουδές του στην Αθήνα με τον Άγγελο Ρήλλο(Ε.Λ.Σ) και τον Στάθη Κιοσόγλου(Κ.Ο.Α), μετά την αποφοίτηση του παρακολούθησε σεμινάρια κ μαθήτευσε δίπλα στους Wenzel Fuchs(Berliner Philharmoniker,Alessandro Carbonare(Accademia di Santa Cecilia)k Raul Traver Castello(Fundacion Excelentia,Progreso Musical).

Διαβάστε περισσότερα…

Αλεξάνδρα Μπεζεβέγκη – Τσιρα, φλάουτο

Γεννήθηκα το 1995 και μένω μόνιμα στα Ιωάννινα. Σπουδάζω στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο τμήμα Φιλολογίας στο οποίο εισήχθην το 2013 και ταυτόχρονα είμαι απόφοιτος του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων με πτυχίο φλάουτου με βαθμό Άριστα (10) παμψηφεί ύστερα από απολυτήριες εξετάσεις σχολικού έτους 2015-2016, της σχολής φλάουτου στις 25.06.2016 υπό τη διδασκαλία της Μαρία Μεσσάρη.

Διαβάστε περισσότερα…

Σοφία Πατσιούρα, ακκορντεόν

Η Πατσιούρα Σοφία γεννήθηκε το 1991 στα Ιωάννινα, και πήρε τα πρώτα μαθήματα στο ακκορντεόν, σε ηλικία έξι ετών από την Μαρία Τοπολιάτη. Από την παιδική ηλικία συμμετείχε σε πολλές συναυλίες, όπως και μουσικοθεατρικές παραστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα…

Μαρία Σακκά, θεωρητικά – εργαστήρια – ειδική αγωγή

Η Μαρία Σακκά γεννήθηκε στη Σόφια Βουλγαρίας και μεγάλωσε στα Γιάννενα. Ασχολήθηκε από πολύ μικρή με τη μουσική κάνοντας μαθήματα βιολιού και ύστερα φλάουτου.

Διαβάστε περισσότερα…

Μερόπη Παπανικολάου, καλλιτεχνική διεύθυνση – ανώτερα θεωρητικά

Η Μερόπη Παπανικολάου κατάγεται από τα Ιωάννινα. Μεγάλωσε στο Bad Homburg Δ.Γερμανίας, όπου δέχτηκε τα πρώτα ερεθίσματα στο χώρο της μουσικής. Τέλειωσε το λύκειο στην Αθήνα φοιτώντας παράλληλα στην τάξη της Αν.Γεωργάκη(Ακορντεόν) και Ι.Καστρινου(Αρμόνιο-Ειδικό Αρμονίας).

Διαβάστε περισσότερα…

Παραδοσιακό τμήμα

Χρήστος Μπακίρας, Μπουζούκι

Γεννήθηκα στα Ιωάννινα. Κατέχω πτυχίο και δίπλωμα βυζαντινής μουσικής. Είμαι καθηγητής βυζαντινής μουσικής και διδάσκαλος παραδοσιακών εγχόρδων οργάνων: Μπουζούκι, λαούτο, ούτι, ταμπουράς, κιθάρα.

Διαβάστε περισσότερα…