Ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές του σε ηλικία 13 ετών, κάνοντας μαθήματα κλασικής κιθάρας.

Στην ηλικία των 17 ετών οι ανησυχίες του για τη μοντέρνα ροκ σκηνή της εποχής τον οδήγησαν να ασχοληθεί με την ηλεκτρική κιθάρα. Αρχικά ξεκίνησε ως αυτοδίδακτος και στη συνέχεια κάνοντας μαθήματα με τον συνθέτη – κιθαρίστα Γιώργο Κοκκώνη.

Αφού εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία άρχισε να συμμετέχει σε τοπικά συγκροτήματα και σε στούντιο ηχογραφήσεις. Ύστερα από πολυετή εργασία σε μουσικές σκηνές, αποφασίζει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του ξεκινώντας σπουδές στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Musicians Institute στο τμήμα της ηλεκτρικής κιθάρας (G.I.T)

Παρακολούθησε μαθήματα και σεμινάρια από καταξιωμένους μουσικούς παγκόσμιας φήμης όπως οι: Ross Bolton, Tom Kolb, Scott Henderson, Carl Verheyen, Jamie Findlay, Brett Garsed, T.J. Helmerich και πολλούς άλλους. Εξειδικεύτηκε σε στυλ όπως: Blues Rock, Funk, RnB, Soul, New Age Jazz κ.ά.

Από το 2000 διδάσκει ηλεκτρική κιθάρα. Έχει διδάξει στα ωδεία: Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων, Ελληνικό Ωδείο, Ars Nova, Ωδείο Φίλιππος Νάκας, ISM Ioannina School of Music.