Γεννήθηκε το 1961 στα Ιωάννινα, όπου και δραστηριοποιείται μουσικά από το 1975.

Κατ’ επάγγελμα μουσικός από το 1978.

Υπήρξε ιδρυτικό και ενεργό μέλος σημαντικών σχημάτων της εγχώριας σκηνής, καλύπτοντας δισκογραφικά και συναυλιακά, ένα ευρύ πεδίο μουσικών ιδιωμάτων, από τα rock, blues και jazz styles, μέχρι την dark folk, ambient, experimental, electronica, kraut rock, psychedelic, trip hop κ.α..

Σπούδασε θεωρητικά στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και μουσικολογία στο πρόγραμμα «ΧΡΟΑΙ» του «Κέντρου Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας» (Κ.ΣΥ.Μ.Ε), στα πλαίσια του οποίου παρακολούθησε μαθήματα μουσικολογίας, εθνομουσικολογίας, κυματικής ακουστικής, τεχνικές ηχογράφησης και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ανάλυση έργων του 20ου αιώνα, με καθηγητές τους Γιάννη Παπαϊωάννου, Στέφανο Βασιλειάδη, Λάμπρο Λιάβα, Δημήτρη Καμαρωτό, Gottfried Schubert, αλλά και κύκλους σεμιναρίων βυζαντινής μουσικής θεωρίας και παλαιογραφίας με τον Λυκούργο Αγγελόπουλο και τον Γρηγόριο Στάθη, τουρκική κλασική μουσική θεωρία με την Agnies Agopian, χορωδίας με τον Αντώνη Κοντογεωργίου, και τεχνικές για την καταγραφή και διάσωση της Ελληνικής μουσικής με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας.

Ως session worker μπασίστας έχει ασχοληθεί με διάφορες τεχνικές και στυλ του ηλεκτρικού μπάσου, με ιδιαίτερη προσέγγιση στο ηχόχρωμα και τον αυτοσχεδισμό. Έχει πολύχρονη επαγγελματική δραστηριότητα σε συναυλίες και το στούντιο, μετέχοντας σε δεκάδες ηχογραφήσεις και παραγωγές διαφόρων συνθετών και τραγουδοποιών.

Ως συνθέτης έγραψε μουσική κυρίως για το θέατρο, όπως επίσης και κύκλους τραγουδιών ενώ μουσική του έχει χρησιμοποιηθεί σέ ταινίες και ντοκιμαντέρ (Εξάντας, Κουίντα κ.α) που έχουν προβληθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διδάσκει ηλ. μπάσο, θεωρία, Jazz αρμονία, workshops και σύνολα στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας από το 1997, στο Ioannina School of Music από το 2015 και στο Ars Nova από το 2016.

Προσωπική δισκογραφία:

Με το ΚΕΦΑΛΑΙΟ 24 (a.k.a. Chapter24) μεταξύ άλλων έχουν εκδοθεί:

Κεφάλαιο 24: “Tin invaders” – Di-Di music 1988

Κεφάλαιο 24: “Το ευρετήριο των συμπτώσεων” – Hitch-Hyke 1995

Κεφάλαιο 24: “Drop in/Drop out” – Hitch Hyke 2007 (double CD)

Κεφάλαιο 24: “The Red Giant Meets the White Dwarf” – Boring Machines, Italy 2011

Κεφάλαιο 24: “Μέρες Αργίας” – Ειρκτή 2014

 

Με τους ΟΜΜΑ (Περικλής & Βαγγέλης Μπουλουχτσής), μεταξύ άλλων έχουν εκδοθεί:

Όμμα: “Ιχνογραφία” – Αnkh productions 2001

Όμμα: “Ιδίοις Όμμασι” – Ankh productions 2007

 

Με τους Hobbit: “Behind that fog” – Ειρκτή 2015 (συλλογή “Βιών εν Ειρκτή”)

 

“ΑΝΤΗΧΗΣΕΙΣ” solo performances κύκλος Α’ – A Man out of A Man 2017.