Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές στην Αθήνα το 1978 με καθηγητές την Κ. Παπαδάκου και Α. Γεωργάκη (πτυχίο πιάνου, δίπλωμα αρμονίου) και σπουδές ανώτερων θεωρητικών το 1988 με καθηγητές τον Ε. Χριστέλη, Ι. Καστρινό, Κ. Βαρότση και Ι. Παπαδάτο (πτυχίο αρμονίας, αντίστιξης, φούγκας και δίπλωμα σύνθεσης).

Το 1995 εγκαταστάθηκε μόνιμα στα Ιωάννινα και έως το 2003 εργάστηκε ως καθηγητής θεωρητικών και μουσικών συνόλων στο Μουσικό Γυμνάσιο/Λύκειο Δολιανών και παράλληλα ως καθηγητής ανώτερων θεωρητικών και αρμονίου στο Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων, στο Ωδείο Φ. Νάκας και το Ελληνικό Ωδείο.

Ασχολείται με ζωντανές εμφανίσεις και ηχογραφήσεις δίσκων σαν εκτελεστής και προγραμματιστής keyboards (synthesizer, πιάνο).

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αρμονίου, πιάνου, baroque και σύγχρονης μουσικής με γνωστές προσωπικότητες του χώρου, καθώς και σεμινάρια πάνω στην εφαρμογή των ηλεκτρονικών υπολογιστών στη μουσική.

Το Μάιο του 2000 διακρίθηκε σε διαγωνισμό σύνθεσης για πιάνο από τον Δήμο Ξάνθης με το έργο του «Στην άκρη της λίμνης».

Από Μάρτιο του 2003 εργάζεται ως καθηγητής μουσικής, στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του νομού Ιωαννίνων.

Από το καλοκαίρι του 2004 συνεργάζεται με το Γιώργο Γάκη και είναι μέλος του συγκροτήματος Troublemakers, παίζοντας πλήκτρα και ενορχηστρώνοντας κομμάτια του ξένου ρεπερτορίου για rock συγκρότημα και συμφωνική ορχήστρα. Κορυφαίες στιγμές, υπήρξαν οι συνεργασίες με καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως Kip Winger (Winger), Ron Thal Bumblefoot (Guns ‘n’ Roses) και Joe Lynn Turner (Rainbow, Deep Purple, Y. Malmsteen) καθώς και οι support συναυλίες με Scorpions, Thin Lizzy, Over the Rainbow, Deep Purple.

Σημαντικές συνεργασίες: 1995 με τον Αντώνη Μιτζέλο του συγκροτήματος Τερμίτες και τον Γιάννη Σμοΐλη στην ηχογράφηση του CD με τίτλο “Ναυς των Ονείρων”, 2010 με το Σπύρο Γραμμένο στην ηχογράφηση του προσωπικού του CD με τίτλο “Λίγο πριν τα τριάντα”, 2013, με τον Anastasio Farini στην ηχογράφηση του προσωπικού του CD με τίτλο “Lil’ Angel”, 2013 με τον Δημήτρη Υφαντή του συγκροτήματος Τρίφωνο, σε μια σειρά συναυλιών, αφιερωμένες στο Μίκη Θεοδωράκη και στην ηχογράφηση του προσωπικού του CD, 2014 με το συγκρότημα Chrome Public (με έδρα το Los Angeles) στην ηχογράφηση του CD με τίτλο “Chrome Public”, 2017 ως μέλος της ορχήστρας του Δημήτρη Υφαντή.