Η Πρεβεζιάνου Λαμπρινή προέρχεται από μουσική οικογένεια. Πήρε τα πρώτα μαθήματα πιάνου σε μικρή ηλικία από τη μητέρα της, Πρεβεζιάνου Ειρήνη.. Πήρε το 1ο βραβείο στους μαθητικούς διαγωνισμούς στην Περιφέρεια Ηπείρου και Έπαινο Πανελληνίως για δύο συνεχόμενες χρονιές σε ηλικία 11 και 12 ετών στην κατηγορία ανώτερου επιπέδου .

Το 2008 αποφοίτησε από τη Σχολή Διοίκησης Οικονομίας τμήμα Λογιστικής. Εργάστηκε σε λογιστικά γραφεία και επιχειρήσεις και συμμετείχε στο 2ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Διευρυμένη Ευρώπη και Περιφερειακές Ανισότητες».

Πήρε το Δίπλωμα πιάνου με βαθμό Άριστα. Συμμετείχε ως ενεργό μέλος σε διεθνή σεμινάρια πιάνου με τον καθηγητή Victor Merzhanov και σε σεμινάριο μουσικής δωματίου με τον Sven Birch. Παρακολούθησε σεμινάρια διδακτικής πιάνου με την καθηγήτρια Σοφία Γιακουμίδου..

Πήρε πτυχίο Αρμονίας με βαθμό Άριστα με καθηγητή το Σπύρο Δογορίτη και συνεχίζει σε σπουδές Ανώτερων Θεωρητικών με τη Μερόπη Παπανικολάου.

Τα έτη 2016 και 2017 συνέπραξε με τη Συμφωνική Ορχήστρα Ιωαννίνων ως μέλος της ορχήστρας σε έργα J.S.Bach και G.F.Handel. Επίσης διοργάνωσε και συμμετείχε σε συναυλίες ως σολίστ , ως συνοδός πιανίστα και σε συναυλίες μουσικής δωματίου.